Nemt trick: Sådan får du æggeskallen op af skålen

27. oktober, 2021

Det kan være lidt af en kamp at få fat i de små æggeskaller, der har fundet vej til skålen. Med det her supernemme trick bliver det meget lettere.

Du kender det helt sikkert.. Den der lille stump æggeskal, der er gledet med ned i skålen, efter man har slået ægget ud. Drillende glider skallen rundt i æggehviden, og på snedig vis slipper den fra dig, bedst som du tror, du kan sætte fingeren på den. Her får du et superenkelt trick, du kan bruge, når du skal have fat i æggeskallen. For æggeskal i maden? Det er overhovedet ægge sjovt.

Sådan gør du:

Fugt blot din finger i vand og dyp den ned i skålen, hvor skallen ligger og flyder. Din våde finger vil bryde med den hinde af æggehvide, som æggeskallen ligger i, og vupti! Så kan du nemt samle æggeskallen op uden problemer


Kilde: Ugebladet SØNDAG, TV2

Skal du afprøve det lille trick? Så kombinér det med en lækker ret med æg.