Madinspiration, madbudget og meget mere

Hent app’en og få dine 5 ugentlige personlige tilbud

Download Coop app'en og ha' den med overalt

05. januar, 2017

Få en sund madøkonomi, masser af madinspiration, personlige tilbud og meget mere i Coop app'en

Kontante fordele, gode aftensmadidéer og meget mere

Kender du Coop app'en? Hvis ikke, så skylder du virkelig dig selv at tjekke den ud! … medmindre du er en omvandrende kogebog, hader gode madtilbud og aldrig løber tør for ideer til aftensmad! 

Sund madøkonomi og sunde vaner

Med Coop app’en bliver det lettere at lave god mad OG at få en sund madøkonomi. App'en bugner nemlig med lækker madinspiration om alt fra sommerens dejligste, hjemmelavet is til nem aftensmad, der tager 30 minutter at tilberede. Du får også bonus for at handle, personlige tilbud, ekstra bonus på særligt udvalgte varer og masser af medlemstilbud, hvor nogle udløser bonus – andre rabat. Du kan nemt betale med din bonus, når du står ved kassen. App’en er nemlig også dit mobile medlemskort.

Hvad vil du helst ha’ tilbud på?

Hver uge får du i app’en op til 30 personlige tilbud, du kan vælge mellem. De tilbud kalder vi for dine personlige tilbud, og de gælder typisk i 7 dage. Du skal blot huske at aktivere de 5 tilbud, du helst vil ha’, inden du går til kassen for at betale. 

Når du vil aktivere dine tilbud, skal du først åbne app'en. Dernæst klikker du på boblen, på app'ens forside, hvor der står "Dine tilbud". Nu kan du vælge og aktivere de 5 tilbud, du helst vil ha'. Nemt, ikke?

Dit medlemskab gi'r bonus

Når du har handlet for mere end 500 kr. i Coop på en måned, får du 1% bonus på dine indkøb resten af måneden.

App’en er dit medlemskort - og du kan betale med den ved kassen! 

Med din Coop app har du altid dit medlemskort lige ved hånden og slipper for at bøvle med plastikkort ved kassen. Du trykker bare på I kassen-ikonet neders på skærmen og holder mobilen hen over boksen ved dankortmaskinen eller scanner QR-koden. Bum! Så er dit køb registreret, og i app’en kan du straks se, hvad du har fået i bonus på dit indkøb. Du kan også vælge at betale med din app, når du står ved kassen. Så får plastikkortet et break og det hele bliver meget lettere for dig. Læs mere her.

Så husk at bruge din app, når du handler og gi' plastikkortet et break. Det er så nemt, at det hurtigt bli'r en god vane, du ikke vil slippe af med ...

Bliv medlem af Coop

Som medlem af Coop bliver det nemmere at få god mad på bordet og holde styr på madbudgettet. Du får masser af madinspiration, særlige tilbud på mad, bonus når du handler og adgang til en sund madøkonomi. Alt sammen får du i Coop app'en.

Et medlemskab af Coop koster kun 200 kr. én gang for alle. Dem får du naturligvis igen, hvis du ikke længere vil være medlem.

Bliv medlem her.