Pasta med kylling, porre og kikærter

En nem vinterret med kylling, hvor du kan prøve kræfter med porrer og kikærter. Om sommeren kan du bruge forårsløg, ærter og frisk spinat i stedet.

Sådan gør du

  • 1 Vask hænder.
  • 2 Mål alle ingredienserne af.
  • 3

    Kylling

    Sæt et dørslag i en skål eller i vasken.

  • 4

    Åben dåserne med de flåede tomater, og hæld dem i dørslaget.

  • 5

    Åben dåsen med kikærter, og hæld dem i en si.

  • 6 Lad kikærterne dryppe af.
  • 7 Rens og skyl porren grundigt.
  • 8 Skær roden af, og skær porren i tynde ringe.
  • 9 Skær kyllingekødet i mindre stykker.
  • 10 Hak de afdryppede tomater og de soltørrede tomater.
  • 11 Hæld olien på en pande, og varm den op.
  • 12 Kom kyllingekødet på panden, og brun det på alle sider.
  • 13 Kom porre, hakkede og soltørrede tomater, kikærter og tomatpuré på panden.
  • 14 Læg låg på og kog kyllingekødet i ca. 10 minutter, indtil det er gennemstegt.
  • 15 Skyl timianen godt, og tag bladene af.
  • 16 Kom timian, salt og peber i panden. Rør og kog i 2 minutter. Smag retten til.
  • 17

    Pasta

    Hæld vand og salt i en gryde. Læg låg på gryden, og kog vandet.

  • 18 Kom pastaen i gryden og kog den i ca. 10 minutter (se på pastapakken).
  • 19 Hæld vandet fra pastaen, og hæld det i et fad.
  • 20 Kom kyllingekødet i fadet, og bland retten.
  • 21 Drys parmesanost over retten.
  • {{recipeDoneText}} Pasta med kylling, porre og kikærter

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier