Pasta med kylling, porre og kikærter

Pasta med kylling, porre og kikærter

En nem vinterret med kylling, hvor du kan prøve kræfter med porrer og kikærter. Om sommeren kan du bruge forårsløg, ærter og frisk spinat i stedet.

Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Sådan gør du

  • 1 Vask hænder.
  • 2 Mål alle ingredienserne af.
  • 3

    Kylling

    Sæt et dørslag i en skål eller i vasken.

  • 4

    Åben dåserne med de flåede tomater, og hæld dem i dørslaget.

  • 5

    Åben dåsen med kikærter, og hæld dem i en si.

  • 6 Lad kikærterne dryppe af.
  • 7 Rens og skyl porren grundigt.
  • 8 Skær roden af, og skær porren i tynde ringe.
  • 9 Skær kyllingekødet i mindre stykker.
  • 10 Hak de afdryppede tomater og de soltørrede tomater.
  • 11 Hæld olien på en pande, og varm den op.
  • 12 Kom kyllingekødet på panden, og brun det på alle sider.
  • 13 Kom porre, hakkede og soltørrede tomater, kikærter og tomatpuré på panden.
  • 14 Læg låg på og kog kyllingekødet i ca. 10 minutter, indtil det er gennemstegt.
  • 15 Skyl timianen godt, og tag bladene af.
  • 16 Kom timian, salt og peber i panden. Rør og kog i 2 minutter. Smag retten til.
  • 17

    Pasta

    Hæld vand og salt i en gryde. Læg låg på gryden, og kog vandet.

  • 18 Kom pastaen i gryden og kog den i ca. 10 minutter (se på pastapakken).
  • 19 Hæld vandet fra pastaen, og hæld det i et fad.
  • 20 Kom kyllingekødet i fadet, og bland retten.
  • 21 Drys parmesanost over retten.
  • {{recipeDoneText}} Pasta med kylling, porre og kikærter

Opskriften er udviklet af