Tema

Sprøde og søde pandekager

Fra de amerikanske til bananpandekager ‒ og alt derimellem

Pandekager morgen, middag og aften

Ja, hvorfor begrænse sig? Pandekager behøver slet ikke være noget vi kun spiser til dessert. Med et par enkelte justeringer kan pandekagen blive både sund og mættende til morgenmad, i madpakken og til aftensmad. Prøv f.eks. at tilsætte fuldkornsmel til din pandekage og udelad sukkeret. Så har du et sundt og mættende alternativ, der kan spises til hverdag.

Pandekagen - den danske tortilla

Vi er nødt til at sige det: Hvis pandekagen skal have plads i alle måltider, er det nok klogest at fylde den med noget andet end sukker, bare af og til. Pandekager er nemlig også skønne med fyld fra det salte køkken, som madpandekager. Prøv bare at fylde dem med en rest af kødsovs, chili con carne eller andet "køleskabsguld". Giv herefter pandekagerne 15 minutter i ovnen, gerne med et generøst drys revet ost ‒ så er der hurtig og lækker aftensmad på ingen tid.

Søde pandekager til morgenmad

Kan du forestille dig noget bedre end at starte dagen med et tårn af lækre pandekager? De tykke, amerikanske pandekager er næsten et must på brunchbordet. Men det behøver ikke være sukkersødt at spise pandekager om morgenen. Prøv bare at sætte tænderne i en omgang bananpandekager det er både sundt og mættende.

Her har vi samlet de bedste opskrifter på alle afskygninger af pandekager  også dem, du kan spise til med god samvittighed! 

God fornøjelse og god appetit.