Tema

Opskrifter, du kan lægge direkte i kurven hos Coop.dk MAD - Nemmere bliver det ikke at handle dagligvarer online

100 opskrifter, du kan lægge direkte i kurven hos Coop.dk MAD

Vi har en rigtig spændende nyhed til dig her på Coop Opskrifter. Vi har nemlig sammen med vores online supermarked, Coop.dk MAD, udvalgt 100 lækre og lette retter, som du ikke bare får opskriften på, men også kan lægge direkte i kurven og købe online på Coop.dk MAD. Du slipper for slæbet, og Coop.dk MAD leverer dine varer direkte til døren. Det eneste du skal gøre er at lave den ret, du har valgt – om det så er mørbradgryde med champignon, vegetarburger eller lakselasagne med spinat.

Vælg din opskrift, og vi klarer resten 

Du slipper ikke bare for slæbet, men også for selv at skulle finde hver enkelt ingrediens til din ret. Den klarer vi nemlig for dig. Klik på "køb på Coop.dk MAD", når du har valgt den ret, du gerne vil lave, så tilføjer vi automatisk de ingredienser, du skal bruge til at lave retten til din indkøbsliste på Coop.dk MAD. Du kan selvfølgelig vælge nogle ingredienser fra, hvis du allerede har fx salt, sukker eller mel hjemme i køkkenskabene. 

Hvordan synes du, det virker?

Køb på Coop.dk MAD-funktionen er helt ny, og vi håber, du vil være med til at teste, om det hele fungerer, som du kunne tænke dig. Ris og ros modtages glædeligt på coop@opskrifter.dk, så vi kan få skruet på de nødvendige knapper og få den nye funktion til at sidde lige i (køkken)skabet. 

Hvilken ret har du lyst til?

Er du til fisk, fjerkræ eller frisk salat? Eller måske snarere en god, varm suppe eller lidt sødt til aftenkaffen? Vi har lidt af det hele samlet til dig lige her.