Tema

Løft smagen

God mad giver god mening

Hvorfor skal det kun være lækkert i weekenden? Hverdagene er dem, der er flest af, så her giver det virkelig mening at løfte smagen. Ved at bruge lidt bedre ingredienser i madlavningen, er du allerede langt, og det behøver ikke at være dyrt.

Kig efter Coops egne mærker Änglamark, Smag Forskellen og Coop, når du handler. Så får du mest mulig smag for pengene. For I Coop har det altid været sådan, at kan vi ikke finde en god nok vare til en god pris, så laver vi den selv.

 

Længere nede på siden får du vores bedste opskrifter på pitabrød med fyld, lavet med de økologiske fuldkornspitabrød fra Smag Forskellen, og på søde Appelsin-opskrifter med de saftige appelsiner fra Änglamark. Glæd dig!

Med gode varer er det let at give smagen et løft i hverdagen. Også når det skal gå hurtigt. Coop bearnaise har vundet bedst i test på grund af den helt rette konsistens og smagsbalance. Og så er den cremede sauce med grofthakket estragon, lige til at varme op. Kig efter Coop-serien, når du vil have mere smag for pengene.

Hvilken opskrift skal du smage først?

Servér din bøf, pommes frites eller noget helt tredje med den cremede bearnaise fra Coop.

Coop bearnaise har vundet bedst i test på grund af den perfekt afbalancerede smag og helt rette konsistens. Saucen er rørt med grofthakket estragon, lige til at varme op.

Med den lækre bearnaise fra Coop har du styr på saucen - men ingen bøf bearnaise uden en god bøf! Se med, når Claus Holm viser dig, hvordan du steger den perfekte bøf.

God smag har altid handlet om at vælge gode råvarer ... og der skal så lidt til for at løfte smagen i hverdagen. Prøv de saftige appelsiner fra Änglamark. De er håndplukket i Sydspanien og særlig udvalgt på grund af deres delikate sødme. Kig efter Coops Änglamark-serie, når økologien skal smage af mere.

Søde opskrifter med appelsin

Brug de håndplukkede appelsiner fra Änglamark, når du laver en af vores nemme opskrifter med appelsin

De testvindende, økologiske appelsiner fra Änglemark er håndplukket i Sydspanien. Og deres delikate sødme er perfekt til at løfte smagen ved morgenbordet, i madpakken eller i frugtskålen.

De frosne, økologiske fuldkornspitabrød fra Smag Forskellen er langtidshævet og bagt i stenovn.

Så holder de bedre på både smag og fyld. Fyld dem med alverdens lækkerier og løft smagen i hverdagen - der skal så lidt til!


Knasende gode opskrifter på pitabrød med fyld

Prøv at lave en af vores nemme opskrifter på pitabrød med de lækre øko fuldkornspitabrød fra Smag Forskellen

Tip: Brug pitabrød i madpakken og spred glæde i små og store maver. Vi giver inspiration i videoen her