Tema

Indisk mad

Butter chicken, lammecurry og læskende lassi i lange baner

Det indiske køkken er fyldt med varme krydderier, spændende smage og spicy spiser, der får dine smagsløg til at danse af glæde. Krydderier som karry, chili, ingefær og koriander får selskab af råvarer som kylling, lam, tomat og kartofler i smagfulde gryderretter som klassikeren butter chicken, keema, chicken tikka masala og lammecurry. 

Spring ud i det! 

Det indiske køkken er ikke bare et slaraffenland for alle madelskere, men også dejlig nemt og lige til. Mange af de traditionelle indiske retter er simreretter, der serveres med ris og afkølende yoghurtdressinger eller den traditionelle indiske drik, lassi. 

Det er ganske simpelt, de fleste krydderier kan købes i din lokale butik og du justere helt selv, hvor meget sved på panden, de stærke retter skal give dig! 

 

Hvilken opskrift skal du prøve først?