Tema

Hakket oksekød

Hakkebøf med bløde løg, spaghetti bolognese, lasagne og hjemmelavet burger. Man kunne blive ved. Hakket oksekød indgår i en lang række af danskernes favoritretter og derfor fortjener den skønne kødudskæring sin helt egen opskriftsamling.

Et hit i danskernes køleskab

Hakket oksekød er den "kødudskæring" som danskerne lægger i indkøbkurven oftest. Du har helt sikkert dine egne favoritretter med hakket okse, men måske trænger du også til lidt ny inspiration? Uanset af hvilken årsag du er landet på denne side, kan du finde en opskrift, der passer til dig. Her finder du nemlig både nye og klassiske retter med hakket oksekød.

Italienske favoritter

Når vi har hakket oksekød i køleskabet, er vi mange der bevæger os over i de italienske klassikere. Vi spiser bolognese (pasta med kødsovs), i ét væk, i Danmark. Det er en billig ret for unge på SU og en ret, der kan laves i en håndevending, for forældre med små børn. Også lasagne er et hit. Det er velsmagende comfort food, der passer sig selv i ovnen.

Hakkekødets mange muligheder

Hakket oksekød er også populært, fordi det kan bruges på ufatteligt mange måder. Det kan formes og laves til bøffer og kødboller, men kødet fungerer også skønt i "saucer". Man kan spise det til ris eller pasta, men også i mexicanske tacos og i asiatiske wokretter. Hakket oksekød er med andre ord kommet for at blive!

Her kan du finde vores bedste opskrifter med hakket oksekød. Velbekomme og bon appetit!