Saltning af svinekød opskrifter
Wokret med skinkekød og grønt
Pita med wokket bbq-mørbrad og melonsalat
50 min.
Bagels med røget svinemørbrad
Lynstegte skinkestrimler og grøntsager
45 min.
Ricebowl med kyllingekødboller og sprødt grønt
35 min.
Boller i karry med æblestykker, frisk ingefær og grønkål
45 min.
Smørstegt medister med rødkål og mandarinsalat
45 min.
Stegt flæsk med blomkål
30 min.
Stegt sommerflæsk med barbecue og rød tzatziki
20 min.
Marinerede skinkestrimler
30 min.
Grillstegt skinke af pattegris, kartofler feuilletes, franske ærter og spidskål med kørvelsalat
3 t
Chili con carne med svine- og oksekød
Kålsalat med svinemørbrad
Asiatisk svinekam m/kokosris og sojastegte rodfrugter
1 t, 30 min.
Confit af svinemørbrad med appelsin sauce
3 t, 10 min.
Filet Royal "Asian Style"
45 min.
Abrikosfyldte koteletter og spinat med grillede asparges
Skinkemignon med æbler og kold nudelsalat
1 t
Skinkemignon grillet med soja, ingefær og hvidløg
1 t, 30 min.
Sauté-skiver med røget mørbrad og æbler
45 min.
Sauté-skiver i kinesisk Teriyakisalat
45 min.
Rillettes af svinekæber, kartofler og savoykål med tomatchutney
Orangekoteletter med svampe-sauté
30 min.
Medaljoner med salat af æble, spidskål og nødder
30 min.