Røræg til 20 i ovn opskrifter
Bagte marcipanæbler
30 min.
Andesteg med mandel-crust og bagt kål
3 t, 20 min.
Forårsbrunch 2.0
Sesampanerede koteletter med bagt broccoli og svampe
Confit de canard med sprød salat
30 min.
Carpaccio af Filet Royal med mizuna og radiser
1 t
Økologisk lasagnefad med aubergine og tomat
Svinemørbrad med cremet svampesovs
30 min.
Grillet kanin med grøntsager og nem aioli
Andebryst med krydrede blommer.
Ostekiks med drue og appelsinsalat
30 min.
Bagt græskar med risotto og torsk
Vegansk Hokkaidosuppe
Stegt flæsk med spinat og persillebearnaise
45 min.
Fisk bagt med tomat og kartofler
1 t
Lammekølle med linser og græskarpuré
Kylling i karry
20 min.
Cannelloni med spinat og to slags ost
Rustik tomatsuppe med grønne tomater
20 min.
Røræg med krydderurter, spæd spinat og tomater
Braiserede porrer med tomater og laks.
Thai inspireret pasta med rejer og sød soya
20 min.
Pasta med pesto og bagte peberfrugter
20 min.
Gnocchi med kylling og tomat
20 min.