Koteletter med glaserede opskrifter
Blue Lagoon
Risalamande med kirsebærsauce
35 min.
Grove grøntsagsfritter med fiskefrikadeller
Gammeldags æblekage med nøddecrumble
1 t
Tarteletter med kylling og asparges
30 min.
Bloody Mary
15 min.
Klassiske koteletter i fad
40 min.
Brunede kartofler fra glas
10 min.
Syltede rødbeder
1 t, 30 min.
Vaniljesyltede grønne tomater
Rødkålssalat med frisk og tørret frugt
Koteletter og lynstegt karrykål med kokos
35 min.
Claus Holms flæskestegssandwich
20 min.
Dessert med kaffe og citron
Bechamelsauce
15 min.
Syltede ingefær på glas
15 min.
Nudler to-go med grøntsager
10 min.
Hamburgerryg med stuvet spinat
1 t, 10 min.
Hindbærmoussekage med et strejf af lakrids
6 t
Kartoffelpizza med pesto, blå ost og rosmarin
»Koteletter i øl« med pastinak og salvie
Klimaglade koteletter i fad
1 t, 30 min.
Kerneknækbrød med stenbiderrogn og avokadocreme
45 min.
Chokoladebrud med poppet quinoa, knuste marengskys, hindbær og rosenblade
45 min.