Italienske hovedretter opskrifter
Spaghetti Bolognese med hakket oksekød og blandede grøntsager
30 min.
Spareribs og grillede kartofler med sennepsdressing
30 min.
Stegte grøntsager med parmesan
15 min.
Focaccia med tomat
Sprød salat med kylling, rosenkål, krydderurter og gomadressing
20 min.
Rispapirruller med rejer og grøntsager
Ramensuppe med kylling, nudler og grøntsager
45 min.
Spyd med fisk og rejer på sprød salat
1 t
Ricebowl med kyllingekødboller og sprødt grønt
35 min.
Risotto med spinat og grønne asparges
30 min.
Pasta med rød pesto, semidried tomater og parmesan
15 min.
Entrecôte med grønne bønner, tomatsalsa og knuste timiankartofler
Claus Holms kokkeskole: Lammekølle - udbening
Italienske kødboller
30 min.
Fyldt svinemørbrad med svampe og feta
Pasta med spinat og laks
15 min.
Ciabattaboller
Svinekam med sprød svær
1 t
Forloren hare med bacon
Bruschetta med tomat og hvidløg
15 min.
Lasagne
Aperol Spritz
5 min.
Svinekæber i øl
1 t, 30 min.
Fiskefrikadeller med stegte persillekartofler og remoulade med skyr
30 min.