Hovedretter med ris opskrifter
Spaghetti Bolognese med hakket oksekød og blandede grøntsager
30 min.
Spareribs og grillede kartofler med sennepsdressing
30 min.
Kylling i rød karry med champignon, broccoli og gulerødder
35 min.
Risotto med svampe
Kåldolmere med svamp og okse
Cremet karrysuppe med blomkål
Sushi med krebsehaler
Nem sushi
California rolls
Sprød salat med kylling, rosenkål, krydderurter og gomadressing
20 min.
Rispapirruller med rejer og grøntsager
Sushi med tunfisk og purløg
45 min.
Nigiri sushi
Sushi med teriyakikylling og avocado
Lakse-satayspyd med jordnøddesauce
Kyllinge-satayspyd med jordnøddesauce
Ramensuppe med kylling, nudler og grøntsager
45 min.
Spyd med fisk og rejer på sprød salat
1 t
Ricebowl med kyllingekødboller og sprødt grønt
35 min.
Risotto med spinat og grønne asparges
30 min.
Pasta med rød pesto, semidried tomater og parmesan
15 min.
Entrecôte med grønne bønner, tomatsalsa og knuste timiankartofler
Claus Holms kokkeskole: Lammekølle - udbening
Sushiris