Hovedretter med fars opskrifter
Kåldolmere med svamp og okse
Sprød salat med kylling, rosenkål, krydderurter og gomadressing
20 min.
Rispapirruller med rejer og grøntsager
Ramensuppe med kylling, nudler og grøntsager
45 min.
Spyd med fisk og rejer på sprød salat
1 t
Ricebowl med kyllingekødboller og sprødt grønt
35 min.
Risotto med spinat og grønne asparges
30 min.
Pasta med rød pesto, semidried tomater og parmesan
15 min.
Entrecôte med grønne bønner, tomatsalsa og knuste timiankartofler
Claus Holms kokkeskole: Lammekølle - udbening
Fyldt svinemørbrad med svampe og feta
Pasta med spinat og laks
15 min.
Svinekam med sprød svær
1 t
Forloren hare med bacon
Lasagne
Svinekæber i øl
1 t, 30 min.
Fiskefrikadeller med stegte persillekartofler og remoulade med skyr
30 min.
Mørbradgryde
45 min.
Grydestegt kyllingelår med chorizo, rød peber, kikærter og persille
Fuldkornstærte med aubergine og hytteost
1 t, 30 min.
Stegte kyllingelår med pasta med basilikum
45 min.
Luksus: mørbradgryde
30 min.
Helstegt svinemørbrad i svampesauce
30 min.
Helstegt kylling med kartofler, to slags løg, citron og asparges
1 t, 20 min.