Frysning af torskerogn opskrifter
Torskerogn med kål
15 min.
Paneret torskerogn med dildmayo
Bradepandekage med knas
Ristet torskerogn med purløgsmayonnaise og ristet rugbrød
10 min.
Torskerogn med bagt kartoffel
40 min.
Stegt spejlæg med torskerogn
15 min.
3 slags torskerognmadder
10 min.
Sprøde, indbagte grøntsager med torskerogn
45 min.
Jordbæris med vodka og basilikum (4 små skarpe)
6 t
Jordbærflødeis med Pernod
4 t
Agurkeis med mynte og gin
15 min.
Æbleis med calvados og choko/nødde overtræk (4 små isbomber)
4 t
Yoghurtis med mango, lys rom og ristet kokos (4 små isdesserter)
Frozen Irish Coffee med flødetop (4 ”kopper”)
6 t
Blåbær-slush med portvin (4 små slush-ice)
Maskulin øl-is med karamelliserede valnødder (4 små maskuline isbomber)
4 t
Champagneis med hyldeblomst (4 små velkomst-is)
4 t
Torskerognsfrikadeller og råkostsalat
Torskerognsalat med peberfrugt
Kogt torskerogn
10 min.
Græsk torskerognsalat
30 min.
Fransk fisketerrine
40 min.
Torskerognssalat
15 min.
Pepperonifrikadeller med kanel
45 min.