Frysning af oksefilet opskrifter
Bradepandekage med knas
Grillet pizza med oksefilet
45 min.
Holms kokkeskole: Udskæring af kød
10 min.
Boeuf bourguignon
50 min.
Simret oksekød med grøntsager
Grillet bøf med majs og mango
Jordbæris med vodka og basilikum (4 små skarpe)
6 t
Jordbærflødeis med Pernod
4 t
Agurkeis med mynte og gin
15 min.
Æbleis med calvados og choko/nødde overtræk (4 små isbomber)
4 t
Yoghurtis med mango, lys rom og ristet kokos (4 små isdesserter)
Frozen Irish Coffee med flødetop (4 ”kopper”)
6 t
Blåbær-slush med portvin (4 små slush-ice)
Maskulin øl-is med karamelliserede valnødder (4 små maskuline isbomber)
4 t
Champagneis med hyldeblomst (4 små velkomst-is)
4 t
Røget oksehøjreb med kornotto
Poke bowl med and, grøn chili og mango
20 min.
Carpaccio med skrabet peberrod
Indbagt oksefilet
1 t, 45 min.
Grillspid med jordnøddesauce
1 t
Fransk fisketerrine
40 min.
Engelsk bøf med bløde løg.
50 min.
Brødsalat med kørvel
30 min.
Bøfsalat med citronmarinade