Fromage frais opskrifter
Lammedeller med tabbouleh
Klassisk rejecocktail
Spinatsuppe med stenbiderrogn og rødløg
Citronfromage
30 min.
Skyrskum med honningristet rugbrød og solbærvendte æbler
Sour cream & onion stænger
Frikadeller med feta og soltørrede tomater
30 min.
Hakkebøf med rødbede raita, aspargesbroccoli og pasta med smør
30 min.
Koldskål med rabarber og knas
Oksekød med broccoli
15 min.
Mexican spareribs med spicy coleslaw
30 min.
Marengskurve med frugt
30 min.
Balsamiske jordbær
45 min.
Kartoffeltærte
1 t
Karrysalat
20 min.
Grillet kyllingelår med rørt tomatketchup
1 t, 30 min.
Grillede kalvekoteletter med thai coleslaw og sesamristede kartofler
40 min.
Fransk “omvendt” æbletærte
30 min.
Tærte med nye kartofler og frisk gedeost
1 t, 20 min.
Bønnesalat med roquefort-dressing
15 min.
Tatar af laks og hellefisk med peberfrugtcreme
30 min.
Røget lakserulle med gedeostcreme serveret med tomater á la greque
30 min.
Romfromage med mandler
20 min.
Pizza med mozzarella, parmaskinke og rucola
1 t