Claus holms kylling opskrifter
Spaghetti Bolognese med hakket oksekød og blandede grøntsager
30 min.
Couscoussalat med falafel og friske krydderurter
13 t, 30 min.
Kylling i rød karry med champignon, broccoli og gulerødder
35 min.
Fyldt peberfrugt med hakket oksekød og smeltet ost
30 min.
Torskerogn med kål
15 min.
Risalamande med kirsebærsauce
35 min.
Cremet kyllingelasagne med Audu Mild og Audu Cremet
1 t, 30 min.
Pistaciekage med kardemomme og citronsirup
Croque Monsieurs abrikostærte
Selvsovsende fadbrownie
Chokoladecookies med kokos og havsalt
Grillspyd med kylling, mango og kartofler med chili
1 t, 30 min.
Grillspyd med marineret svinekød og grøntsager
30 min.
Sprød salat med kylling, rosenkål, krydderurter og gomadressing
20 min.
Sushi med teriyakikylling og avocado
Kyllinge-satayspyd med jordnøddesauce
Friske forårsruller med kylling
Ramensuppe med kylling, nudler og grøntsager
45 min.
Buddha-bowl med kylling og peanutbuttersauce
45 min.
Ricebowl med kyllingekødboller og sprødt grønt
35 min.
Pasta med kyllingeragout og svampe
Grillet hakkebøf med rabarber
20 min.
Blomkålssalat med ærter og avocado
20 min.
Claus Holms kokkeskole: Lammekølle - udbening