Varmrøget laks på rødkål, persille og klementiner

Energiinformation

  • Protein 9 g.
  • Kulhydrater 17 g.
  • Fedt 4 g.
  • Energifor./ pers 294 kcal
  • Fedtenergi 28 %

Sådan gør du

  • 1 Snit kålen på et snittejern. Massér det godt med olie, krydr med salt og peber. 
  • 2 Skyl, tør og hak persille fint. 
  • 3 Filetér klementiner: skær bund og top af, stil klementiner op, skær skallen fra oppefra og ned, få alt det hvide med. 
  • 4 Tag klementin i den ene hånd og gå nu ind med en meget skarp kniv mellem membranerne og skær fileterne frie. 
  • 5

    Anretning

    Anret kålen med appelsinfileter og persille, som leje for den varmrøgede laks. Lun brødet.
  • {{recipeDoneText}} Varmrøget laks på rødkål, persille og klementiner

Opskriften er udviklet af