Varmrøget økologisk ørred med rosin-kompot

Sådan gør du

  • 1

    Rosinkompot

    Skær løg i både. Sautér dem i smør til de lige netop tager farve.
  • 2 Tilsæt balsamico-eddike, og lad den koge næsten væk.
  • 3 Tilsæt sukker og rosiner.
  • 4 Kog godt igennem, og smag til med salt og peber.
  • 5

    Peberrodscreme

    Rør creme fraiche og peberrod sammen.
  • 6 Smag til med salt og peber.
  • 7 Varmrøget økologisk ørred
  • 8 Flæk fisken, og fjern forsigtig rygbenet.
  • 9 Skær bug-benene af.
  • 10 Vend fileterne og træk forsigtig skindet af.
  • 11 Servér fisken med varm rosinkompot og peberrodscreme.
  • {{recipeDoneText}} Varmrøget økologisk ørred med rosin-kompot

Opskriften er udviklet af