Varm chokolade med et friskt kick

Kraftig og varmende chokolade med et forfriskende spark fra mint og vodka. Opskriften giver 2-3 kopper.

Sådan gør du

  • 1 Hæld sødmælken i en gryde sammen med chokoladen. Varm blandingen op over middel varme og lad den simre, til chokoladen er smeltet.
  • 2 Tilsæt myntekviste, 1 knsp. salt og lad dem simre med i 3-4 min. Smag evt. til med sukker.
  • 3 Fjern myntekvistene, fordel vodkaen i bunden af to kopper, og top op med den varme chokolade.
  • {{recipeDoneText}} Varm chokolade med et friskt kick

Tip

Udelad vodkaen, hvis du vil have en alkoholfri drik. Vil du gerne have en kraftigere myntesmag, så brug et brev tørret pebermyntete i stedet for frisk mynte. Prøv andre smagsgivere i stedet for pebermynte, f.eks. et par strimler appelsinskal eller en sjat espressokaffe.

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier