Opskriften er oversat fra ungarsk og justeret en anelse, så den passer til danske råvarer. Hjemmebagt madbrød passer perfekt til gullaschen. 

Sådan gør du

  • 1 Skær kødet i mindre tern.
  • 2 Hak løgene fint og sauter dem i en gryde med en stor sjat olie, uden at de bruner.
  • 3 Tag gryden fra varmen og kom paprika heri. Det er vigtig at det ikke brænder på.
  • 4 Kom så kød og resten af krydderierne heri. Vend rundt så kødet dækkes.
  • 5 Sæt gryden tilbage på komfuret og brun kødet.
  • 6 Kom tomat heri.
  • 7 Hæld 2-3 deciliter vand i gryden og lad kødet simre halvt mørt under låg i 30-40 minutter.
  • 8 Tilføj evt. mere vand.
  • 9 Skær kartofler, majroer, gulerødder og paprika i mindre stykker og kom det i gryden. Lad kødet simre videre til det er helt mørt, ca. 20 minutter. Test ved at tage et stykke kød op. Smag på det.
  • 10 Smag til med mere salt og peber.
  • {{recipeDoneText}} Ungarsk gullasch

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier