Fiskegratin er rigtig ”husmor-mad”. En solid ret, der mætter og smager godt. Server med humpler af godt madbrød med smør.

Sådan gør du

  • 1 Løg og peberfrugter skæres i tynde skiver, som svitses i margarinen.
  • 2 Tomaterne skæres i mindre stykker og tilsættes.
  • 3 Blandingen småkoger 5-10 min. til væden er fordampet.
  • 4 Smages til med salt og paprika.
  • 5 Kartoflerne skæres i skiver.
  • 6 Rædspættefileterne drysses med salt. Kartofler, peberblanding og fisk kommes lagvis i et ildfast fad.
  • 7 Begynd og slut med kartofler og peberblanding, så fisken kommer i midten.
  • 8 Cremefraiche, vand og paprika piskes sammen og hældes over.
  • 9 Fadet stilles i ovnen på midterste ribbe 30-40 min. ved 225 grader.
  • {{recipeDoneText}} Ungarsk fiskegratin

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier