Tunmousse med karse

Tunmousse med karse

Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Energiinformation

  • Protein 13 g.
  • Kulhydrater 20 g.
  • Fedt 3 g.
  • Energifor./ pers 195 kcal
  • Fedtenergi 19 %

Sådan gør du

  • 1

    Læg tunen i en sigte – til afdrypning. Når den af velafdryppet, plukkes den og kommes i en skål. 

  • 2

    Læg husblas i blød i koldt vand i 5 minutter. 

  • 3

    Rør cremefraiche og skyr og vend nu tunen grundigt med cremen. 

  • 4

    Riv citronskal og vend den i cremen. 

  • 5

    Smag til med salt, peber og citronsaft. Godt med peber. 

  • 6

    Vrid husblas, smelt den i vandbad og lad den afkøle. 

  • 7

    Rør husblas i creme med tun. 

  • 8

    Anret tunmoussen i 6 portionsglas – og stil disse på køl i 4 timer. 

  • 9

    Servering

    Anret med karse. Lun brødet.

  • {{recipeDoneText}} Tunmousse med karse

Opskriften er udviklet af