Brik er den nordafrikanske udgave af en dumpling. Dryp citron over lige inden den første mundfuld.

Sådan gør du

  • 1

    Tag alle ingredienser frem og sæt en stegepande med olie på kom­furet på lav varme. Sæt en kop med koldt vand og en pensel klar på bordet samt en stegepande.

    Læg de to ark fillodej ovenpå hinanden og klip dem til, så de er eksakt kvadratiske. Klip nu i fire lige store dele.

    Skru op for kom­furet. Vi laver en brik ad gangen. Pensl kanterne med vand. Kom en anelse harissa på dejen. Knæk et æg og læg midt på dejen. Krydr med salt og peber og fold straks sammen til en trekant. Lad din finger glide over lukningen og tag straks pakken op - ved hjælp af en stegepalet – og læg i den varme olie.

    Steg pakken gylden på begge sider. Tag op og server straks med et drys hakket persille og citron i stykker.

  • {{recipeDoneText}} Tunesisk brik med æg

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier