Torsk og rygeost på ristet rugbrød

Her er en nem lille mad, der både kan spises til frokost, som forret, snack, til natmad – ja, når som helst du er sulten efter den!

Sådan gør du

  • 1 Læg torsken i et ovnfast fad, drys den med salt og sukker, og bag den ved 130° i 15 min.
  • 2 Rist rugbrødsskiverne på brødristeren.
  • 3 Rør den bagte torsk sammen med rygeost og mælk, og smag godt til med eddike, salt og peber.
  • 4 Smør torskemosen på brødet, og server.
  • {{recipeDoneText}} Torsk og rygeost på ristet rugbrød

Tip

Mosen kan også spises på et stykke ølandshvedebrød eller bruges som dip til sprøde grønt- sager, brød- eller grødchips. Og din ristede rugbrødsmad bliver bestemt ikke ringere, hvis du dumper en lille krydderurtesalat på toppen af den.

Opskriften er udviklet af