Torsk a la Skellerup

Saftig torsk med masser af smag fra laurbærblade og peberkorn. Serveres med surt, hårdkogt æg og sprøde spæk- og baconterninger. 

Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Sådan gør du

  • 1 Fisken lægges i kogende vand tilsat salt, eddike, laurbærblade og peberkorn, og bringes i kog. (Den må ikke bulderkoge, så splittes fisken ad).
  • 2 Når gryden er fjernet fra varmen, skal den stå med tætsluttende låg i 8-10 minutter.
  • 3 Man kan forsigtigt trække i fiskens rygben og se, om det er løsnet.
  • 4 Så er fisken klar.
  • 5 Serveres med kogte kartofler, høvlet peberrod, hakkede hårdkogte æg, hakket syltet rødbede, asier, ristet røget spæk i terninger (kan ristes i ovn ved 200 grader), ristede baconterninger, fiskesennep og sennepssovs.
  • {{recipeDoneText}} Torsk a la Skellerup

Opskriften er udviklet af