Tomatbruscetta
Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Energiinformation

  • Protein 4 g.
  • Kulhydrater 23 g.
  • Fedt 2 g.
  • Energifor./ pers 347 kcal
  • Fedtenergi 19 %

Sådan gør du

  • 1

    Beskrivelse

    Rist brødskiverne. 
  • 2 Skær tomaterne i både, fjern kernerne og skær kødet i tern. Læg disse i en skål med olivenolien. 
  • 3 Skær hvidløg i små tern og kom disse ned til tomaterne. 
  • 4 Hak basilikum fint og vend dem i tomaterne. Krydr med salt og peber. 
  • 5

    Anretning

    Anret brødene med tomatsalsaen.
  • {{recipeDoneText}} Tomatbruscetta

Tip

Man kan, i stedet for at tilføje hvidløg til tomatsalsaen, gnide de ristede brød med et fed hvidløg, der er skåret over, det vil sige – ’åbnet’. Man kan også presse hvidløg og smøre de ristede brødskiver med det.

Opskriften er udviklet af