Tomatblinis med fåreyoghurt

Lækre små blinis, som kan spises lune eller kolde. Til picnic: Pak blinis i bagepapir og server direkte fra papiret med en skefuld fåreyoghurt og lidt basilikum.

Sådan gør du

  • 1 Hak tomaterne og kom dem i en skål.
  • 2 Vend tomaterne med basilikum, parmesanost, æg, revet hvidløg og lidt salt og peber.
  • 3 Vend blandingen godt rundt. Tilføj nu melet, indtil du har en fast »fars«.
  • 4 Tag farsen op med ske og kom varm olie på en pande.
  • 5 Lad blinis blive gyldne på begge sider. Skru ned for varmen og gennemsteg dem.
  • 6

    Serveres med fåreyoghurt og drysses med basilikum 

  • {{recipeDoneText}} Tomatblinis med fåreyoghurt

Tip

Tomatblinis er herlige sammen med en salat af salatblade, agurk og hakkede valnødder.

Opskriften er udviklet af