Tøm køleskabet-efterårssuppe

Inspireret af det mexikanske køkken. Mættende med bønner i suppen. Kog gerne 3 stjerneanis med i suppen, og tag dem op sammen med kanelstangen, før du blender suppen.

Sådan gør du

  • 1 Rens grøntsager og kartofler, og snit det hele groft.
  • 2 Pil og hak hvidløget. Kom alt i en gryde med vand og bouillon, kanelstang og chiliflager, og lad det simre under låg i ca. 15-20 minutter, til det er helt mørt.
  • 3 Tag kanelstangen op, og blend suppen med en stavblender.
  • 4 Kom bønnerne i, kog op, og smag suppen til med salt, chiliflager og limesaft (riv skallen af, før du presser frugten, og gem den).
  • 5 Smag yoghurten til med limeskal og salt.
  • 6 Fjern de grove ribber fra grønkålen, og skyl og hak den fint.
  • 7 Servering: Varm suppen op, og server den portionsanrettet med et drys grønkål og en klat yoghurt i og chiliflager og tortillachips ved siden af.
  • {{recipeDoneText}} Tøm køleskabet-efterårssuppe

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier