Thai kyllingesalat med grillede rejer og peanuts

Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.Name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}{{ingredient.name}}{{ingredient.note}}
  • 1 Gnid kyllingen med salt og peber og steg den ca. 1 time på anden nederste ribbe ved 180° eller til den er gennemstegt (centrumtemp. 75°).
  • 2 Lad den køle af og pil derefter kødet fra skroget.
  • 3 Grill de pillede kæmperejer et minut på hver side og krydr med salt og peber.
  • 4 Udblød nudlerne 5 min. i varmt vand fra hanen og dyp dem derefter 30 sekunder i kogende letsaltet vand.
  • 5 Skyl dem kolde under vandhanen. Skyl salaten og lad den dryppe af i en sigte.
  • 6 Hak hvidløg, chili og koriander.
  • 7 Pisk kryd-derierne sammen med sojasauce, eddike, sesamolie, rørsukker og revet skal og saft fra en lime.
  • 8 Smag til med salt og peber.
  • 9 Vend nudlerne og salaten med dressingen og kyllingestykker.
  • 10 Drys peanuts på salaten, arranger rejerne på toppen og server brød til.
  • Så er det spisetid! Thai kyllingesalat med grillede rejer og peanuts

Opskriften er udviklet af