Tarteletter med kylling, svampe, ærter og basilikum

Energiinformation

  • Energi 2073 kJ
  • Energi 493 kcal
  • Protein 29 g
  • Fedt 27 g
  • Kulhydrat 30 g
  • Kostfibre 4 g

Sådan gør du

  • 1

    Skær kyllingekødet i mindre stykker, ca. 2-3 cm. 

  • 2

    Skær svampene i mindre stykker og snit løg og hvidløg fint. 

  • 3

    Brun det godt af på en varm pande i olivenolie i 2-3 minutter, krydr med salt og peber. 

  • 4

    Tilsæt fløden og lad den koge ind til en let cremet sovs og tilsæt edamame bønnerne. 

  • 5

    Lun tarteletterne i forvarmet ovn på 185° i 6-7 minutter. 

  • 6

    Snit purløg og basilikum groft og vend det sammen med kyllingen, smag til med salt og peber. 

  • 7

    Anretning

    Anret de varme tarteletter med kyllingefyldet på et fad eller tallerkener.

  • {{recipeDoneText}} Tarteletter med kylling, svampe, ærter og basilikum

Tip

Man kan fint tilsætte 2 tsk. karrypulver på panden, når man rister kyllingen af.

Opskriften er udviklet af