Tagliatellepasta med kyllingeboller og svampe

Tagliatellepasta med kyllingeboller og svampe

Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Energiinformation

  • Energi 3616 kj
  • Energi 861 kcal
  • Protein 41 g
  • Fedt 42 g
  • Kulhydrat 77 g
  • Kostfibre 9 g

Sådan gør du

  • 1

    Beskrivelse

    Snit løg og timian fint. Rør farsen med salt, sort peber, timian og hakket løg. Vend det hakkede kød med æg, mel og de kogte, afkølede speltkerner. Form kødbollerne med en ske og kog dem i vand med 1 tsk salt. Lad dem simre i ca. 10 minutter, indtil de flyder i overfladen af vandet. 
  • 2 Snit løg og hvidløg fint, skær svampene over og rist dem af på en pande i olie i 5 minutter. Tilsæt fløde og lad det simre i 10 minutter, tilsæt groft hakket persille og smag til med salt og peber. 
  • 3

    Anretning

    Vend saucen med kødboller og pasta og anret i dybe tallerkener med et drys hakkede hasselnødder.
  • {{recipeDoneText}} Tagliatellepasta med kyllingeboller og svampe

Tip

Farsen kan også laves af svine-, lam - og oksekød.
Man kan med fordel tilsætte 3-4 g tørrede Karl Johan svampe til saucen. 

Opskriften er udviklet af