Tærtebund med gårsdagens croissanter

Snup croissanterne fra fredagsmorgenmaden på arbejdet med hjem, for i dag skal vi have frokosttærte med sprød bund! 

Sådan gør du

  • 1 Sæt ovnen på 175 grader. Blend croissanterne helt fint og bland med mel og salt.
  • 2 Rør olie, skyr og æg i, og tilsæt vand, indtil dejen hænger sammen uden at klæbe for meget.
  • 3 Tryk ud i en tærteform og bag cirka 12 minutter.
  • 4 Derefter putter du dit yndlingsfyld i tærten og hælder 2 sammenpiskede æg med 1 dl yoghurt/skyr/cremefraiche med salt, peber og lidt engelsk sauce ud over.
  • 5 Drys lidt revet ost på toppen, hvis du har, og slut af med revet muskatnød.
  • 6 Bag 20-25 minutter ved 175 grader, og lad tærten hvile 5-10 minutter før servering.
  • {{recipeDoneText}} Tærtebund med gårsdagens croissanter

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier