Syltede grøntsager til de grillede pølser

Hjemmesyltet surt til dine grillpølser og hotdogs. Du kan variere ingredienserne efter smag, utrolig mange ting smager godt syltet.  

Sådan gør du

  • 1 Til 1 glas.
  • 2 Skær kål og courgetter i mindre stykker, og kom i en stor skål.
  • 3 Drys saltet over, og vend godt rundt.
  • 4 Lad stå og trække i 20 minutter.
  • 5 Vend rundt, og skyl saltet fra.
  • 6 Afdryp og kom grøntsagerne i et rengjort glas.
  • 7 Del chilien i to, og kom i sammen med sennepsfrø, rosé peber og rosmarin.
  • 8 Kog alle ingredienserne til lagen sammen, og hæld den hede lage på glasset.
  • 9 Grøntsagerne skal være helt dækkede.
  • 10 Luk tæt, og lad glasset køle af før du stiller det i køleskabet.
  • 11 Grøntsagerne kan spises efter 3-4 dage.
  • {{recipeDoneText}} Syltede grøntsager til de grillede pølser

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier