Svinemørbrad på spyd med sprøde kartofler og paprikasalsa

Grisen – på spyd Godt krydret svinekød på spyd smager dejligt. Og måskegiver det et strejf af sommer – midt i vinteren.

Sådan gør du

  • 1 Skær mørbraden i 8-12 stave.
  • 2 Bland saft fra citronen med ingefær, sambal oelek og lidt salt. Vend kødet heri, sæt på spyd og stil i køleskab i 1 time.
  • 3 Sæt ovnen på varmluft på 225 grader.  
  • 4 Vask kartoflerne og skær dem i tynde både. Vend dem med olie og salt og spred ud på en bradepande med bagepapir.
  • 5 Sæt kartoflerne i ovnen i ca. 30 minutter.
  • 6 Læg kødet på en bradepande og pensl med lidt olie. Steg kødet i ovnen i ca. 15 minutter.
  • 7 Skær peberfrugter i helt små tern og vend med olie og lidt citronsaft.
  • 8 Server spyd og kartofler med salat, peberfrugtsalsa og klippet purløg.  
  • 9 Tip: Server med Irmas aioli.
  • {{recipeDoneText}} Svinemørbrad på spyd med sprøde kartofler og paprikasalsa

Opskriften er udviklet af