Svinemørbrad på spyd med sprøde kartofler og paprikasalsa

Grisen – på spyd Godt krydret svinekød på spyd smager dejligt. Og måskegiver det et strejf af sommer – midt i vinteren.

Sådan gør du

  • 1

    Skær mørbraden i 8-12 stave.

    Bland saft fra citronen med ingefær, sambal oelek og lidt salt. Vend kødet heri, sæt på spyd og stil i køleskab i 1 time.

    Sæt ovnen på varmluft på 225 grader.

    Vask kartoflerne og skær dem i tynde både. Vend dem med olie og salt og spred ud på en bradepande med bagepapir.

    Sæt kartoflerne i ovnen i ca. 30 minutter.

    Læg kødet på en bradepande og pensl med lidt olie. Steg kødet i ovnen i ca. 15 minutter.

    Skær peberfrugter i helt små tern og vend med olie og lidt citronsaft.

    Server spyd og kartofler med salat, peberfrugtsalsa og klippet purløg.

    Tip: Server med Irmas aioli.

  • {{recipeDoneText}} Svinemørbrad på spyd med sprøde kartofler og paprikasalsa

Opskriften er udviklet af