Svinemørbrad på spyd med salat

Marineret, mør og lækker svinemørbrad i en eksotisk blanding af ingefær, kiwi og papaya.

Sådan gør du

  • 1 Skær kødet i strimler og sæt det på grillspyd.
  • 2 Mos papaya, kiwi og revet ingefær sammen.
  • 3 Vend kødet heri og læg det i køleskab 3-5 timer.
  • 4 Sæt ovnen på 225 grader og dryp kødet med olie og salt.
  • 5 Steg kødet i ovnen i ca. 12 minutter.
  • 6 Snit salat helt tyndt og arranger med tomater i skiver, persille og nødder.
  • 7 Server spyddene hertil.
  • {{recipeDoneText}} Svinemørbrad på spyd med salat

Tip

Mere sulten? Server med nykogte nudler eller godt brød og cremefraiche rørt med hvidløg.

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier