Svinemørbrad karrygrillet med bønner og chili

Sådan gør du

  • 1 Mørbraden afpudses og spidsen skæres af.
  • 2 Krydres med karry,salt og peber og stilles afdækket i køleskabet i mindst 1 time.
  • 3 Bønnerne vaskes og ribbes.
  • 4 Blancheres i rigeligt vand medsalt (skoldes i kogende vand med salt i 30 sekunder og skyllesi koldt vand).
  • 5 Chili og snackpeber vaskes og kernerne fjernes.
  • 6 Skæres i tynde strimler.
  • 7 Mørbraden pensles med lidt olie og grilles over trækul til,den er gennemstegt - men stadig saftig.
  • 8 Krydres eventueltmed salt og peber.
  • 9 Hviler herefter 5-8 minutter.
  • 10 Mens mør-braden hviler, sauteres løgene klare i olie.
  • 11 Bønner, chili og snackpeber tilsættes.
  • 12 Grøntsagerne smages til med salt ogpeber og serveres, når bønnerne er al dente (møre men sprøde).
  • 13 Mørbraden skæres i ”tykke” skiver og lægges op pågrøntsagssautéen.
  • 14 Serveres med brød, kryddersmør og enstegt kartoffel.
  • {{recipeDoneText}} Svinemørbrad karrygrillet med bønner og chili

Opskriften er udviklet af