Svinemørbrad i parmaskinke med stegte cherrytomater og gedeost

Sådan gør du

  • 1 Krydre svinemørbraden i salt og peber og ¾ af de hakkede hvidløg.
  • 2 Pak mørbraden ind i parmaskinke.
  • 3 Steg svinemørbraden i en 180 grader forvarmet ovn i 15-20 minutter.
  • 4 Mens kødet hviler steges tomaterne.
  • 5 Læg tomaterne med stilk i et dybt, ovnfast fad med bagepapir under.
  • 6 Drys hvidløg, timian og olivenolie på.
  • 7 Sæt fadet i en forvarmet ovn ved 230 grader i 15 – 20 minutter, til tomaterne er blevet brune og møre.
  • 8 Når svinemørbraden har hvilet i 10-15 minutter, skæres den iognbsp;tynde skrå skiver og anrettes på varme tallerkener.
  • 9 Læg tomaterne op ved siden af kødet med gedeosten ovenpå.
  • 10 Hæld saften fra fadet over.
  • 11 Servér et lækkert brød til.
  • 12
  • {{recipeDoneText}} Svinemørbrad i parmaskinke med stegte cherrytomater og gedeost

Opskriften er udviklet af