Svinekrebinet med grønt

Energiinformation

  • Energi pr. person 2589 KJ
  • Energi pr. person 616 Kcal
  • Protein 29 %
  • Kulhydrat 31 %
  • Fedt 41 %

Sådan gør du

  • 1 Form krebinetterne, vend dem i mel krydret med salt og peber, herefter i sammenpisket æg og til sidst i rasp.
  • 2 Steg krebinetterne i 25 g smør 5-6 min. (Hvis du stikker i krebinetten, skal saften som kommer op være klar).  
  • 3 Kom det sidste smør på panden og steg forsigtigt de rengjorte kantareller i et par min. 
  • 4 Kog gulerødderne i letsaltet vand til de er næsten møre - de må gerne have lidt bid – og blancher ærterne et minut. 
  • 5 Anret på fad og top med persille.
  • {{recipeDoneText}} Svinekrebinet med grønt

Opskriften er udviklet af