Svinekoteletter med gulerødder

Sådan gør du

  • 1 Gulerødderne skrælles og halveres på langs.Gulerødderne koges møre i letsaltet vand ca. 5 min.Tages op og holdes varme under et viskestykke.
  • 2 Bouillonen koges op i en gryde.
  • 3 Fløde rørt med majsstivelse tilsættes og saucen koges 1 min.
  • 4 Citronsaft og dild tilsættes og saucen smages til med salt og peber.
  • 5 Koteletterne drysses med salt og peber.
  • 6 Brunes på begge sider i margarine på en pande.
  • 7 Steges videre ved jævn varme ca. 2-3 min. på hver side.
  • 8 Gulerødderne overhældes med saucen og serveres til de nystegte koteletter, kartofler og brød.
  • {{recipeDoneText}} Svinekoteletter med gulerødder

Opskriften er udviklet af