Svinekotelet med grønne linser og glaserede gulerødder

Energiinformation

  • Protein 9 g.
  • Kulhydrater 9 g.
  • Fedt 4 g.
  • Energifor./ pers 542 kcal
  • Fedtenergi 33 %

Sådan gør du

  • 1 Kog linserne efter emballagens anvisning. 
  • 2 Gør gulerødderne i stand og skær dem i mindre stykker. Dup dem tørre. 
  • 3 Skyl, tør og nip persille. 
  • 4 Steg gulerødderne i 1 spsk. olivenolie, et par minutter. Kom sukkeret ved, skru ned for varmen og vend dem et par gange. Giv dem også et nip salt og et kværn peber. 
  • 5 Dup koteletterne tørre, krydr med salt og peber og steg dem, i 1 spsk. olivenolie og smør, først ved høj varme på begge sider, færdige ved middelvarme, ca. 4 min. på hver side. 
  • 6

    Anretning

    Anret kødet med gulerødder, linser og persille.
  • {{recipeDoneText}} Svinekotelet med grønne linser og glaserede gulerødder

Opskriften er udviklet af