Svinekotelet med fetacreme, fennikel og edamame bønne-løgsalat

Energiinformation

  • Energi 1997 kJ
  • Energi 476 kcal
  • Protein 36 g
  • Fedt 33 g
  • Kulhydrat 8 g
  • Kostfibre 3 g

Sådan gør du

  • 1

    Hak rosmarin og hvidløg groft, vend det sammen med kødet, 1 spsk. olivenolie, salt og peber. 

  • 2

    Blend/rør feta sammen med yoghurt til en grov creme, smag til med peber. 

  • 3

    Snit fennikel og rødløg fint på mandolin eller med meget skarp kniv, i tynde skiver, læg dem i iskoldt vand i 10 minutter, kom dem i en sigte og dryp af. Kan også køres i en salatslynge. 

  • 4

    Steg kødet på en varm pande i ca. 3 minutter på hver side og lad det trække 2-3 minutter. 

  • 5

    Vend appelsinstykker med løg og fennikel sammen med edamame bønner, balsamico, 2 spsk. olivenolie og smag til med salt og peber. 

  • 6

    Anretning

    Anret kødet sammen med fetacreme og salat, serveres med brød.

  • {{recipeDoneText}} Svinekotelet med fetacreme, fennikel og edamame bønne-løgsalat

Tip

Kan fint laves med ærter og rød grapefrugt.

Opskriften er udviklet af