Svinekotelet med broccoli og pestomarinerede kartofler

Energiinformation

  • Protein 7 g.
  • Kulhydrater 10 g.
  • Fedt 5 g.
  • Energifor./ pers 568 kcal
  • Fedtenergi 39 %

Sådan gør du

  • 1 Gør kartoflerne i stand og kog dem møre i letsaltet vand. Vend dem i 4 spsk. grøn pesto. 
  • 2 Skær broccoli groft, kom det i en gryde med et drys salt og dryp af rapsolie. Hæld kogende vand over og kog i et par minutter, til ønsket mørhed. 
  • 3 Dup kødet tørt, krydr med salt og peber og steg dem i olivenolie og smør. Først på begge sider ved høj varme og færdige, ved middelvarme ca. 4 min. fra hver side. 
  • 4

    Anretning

    Anret kødet med broccoli og pestomarinerede kartofler.
  • {{recipeDoneText}} Svinekotelet med broccoli og pestomarinerede kartofler

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier