Svinekotelet med broccoli og pestomarinerede kartofler

Svinekotelet med broccoli og pestomarinerede kartofler

Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Sådan gør du

  • 1 Gør kartoflerne i stand og kog dem møre i letsaltet vand.
  • 2 Vend dem i 4 spsk. grøn pesto.
  • 3 Skær broccoli groft, kom det i en gryde med et drys salt og dryp af rapsolie.
  • 4 Hæld kogende vand over og kog i et par minutter, til ønsket mørhed.
  • 5 Dup kødet tørt, krydr med salt og peber og steg dem i olivenolie og smør.
  • 6 Først på begge sider ved høj varme og færdige, ved middelvarme ca. 4 min. fra hver side.
  • 7

    Anretning:

    Anret kødet med broccoli og pestomarinerede kartofler.
  • {{recipeDoneText}} Svinekotelet med broccoli og pestomarinerede kartofler

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier