Svinekød i karry med yoghurt

Sådan gør du

  • 1 Kødet brunes i en stegegryde i fedtstof med karry.
  • 2 Løg og peberfrugter skæres i tynde strimler.
  • 3 Løg og peberfrugter tilsættes og brunes.
  • 4 Hvidkål snittes fint og kommes ved.
  • 5 Låg lægges på gryden, og retten simrer under låg i ca. 1/2 time, til kødet er helt mørt.
  • 6 Majsstivelse udrøres i 1/2 dl koldt vand og røres i letmælksyoghurten.ognbsp;
  • 7 Letmælksyoghurten røres i retten, der koges igennem et par minutter.
  • {{recipeDoneText}} Svinekød i karry med yoghurt

Tip

 

Retten kan tilberedes med andre svinekødsudskæringer eller f.eks. lam eller kylling i tern. Tilberedningstiden skal så tilpasses herefter

Opskriften er udviklet af