Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.Name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}{{ingredient.name}}{{ingredient.note}}
  • 1 16 store kanelsnegle.
  • 2 Smelt smørret i en gryde og kom mælken i gryden.
  • 3 Hæld blandingen i en skål.
  • 4 Kom gær, salt, sukker og et æg i skålen og rør godt rundt.
  • 5 Kom melet i lidt efter lidt, og rør rundt, til du har en smidig dej.
  • 6 Dæk dejen med viskestykke og lad hæve i 30-45 minutter.
  • 7 Pres luften ud af dejen.
  • 8 Rul dejen ud til en ca. 25x50 cm stor firkant.
  • 9 Rør kanelfyldet sammen, og smør på dejen.
  • 10 Dejen rulles sammen som en roulade fra den lange ende.
  • 11 Skær i lige store skiver.
  • 12 Læg skiverne på 2 bageplader med bagepapir.
  • 13 Enden puttes under sneglen.
  • 14 Efterhæver under viskestykke i ca. 20 min.
  • 15 Sæt varmluftsovnen på 210 grader.
  • 16 Pensl sneglene med æg og drys med perlesukker.
  • 17 Sæt begge bageplader i ovnen og bag sneglene let brune i ca. 12 minutter.
  • Så er det spisetid! Svenske kanelsnegle

Opskriften er udviklet af