Sådan gør du

  • 1 Kog kartoflerne møre. Lad dem køle af, pil dem og skær dem i skiver.  
  • 2 Hak løg og hvidløg og svits dem i lidt olie i en gryde, indtil de er gyldne. Tilsæt paprika, snittet chili, tomatkoncentrat og svits et øjeblik.  
  • 3 Kom mælk og fløde i gryden og vend rundt. Kom kartoflerne i saucen og lad retten simre sammen i 5 minutter.  
  • 4 Skær pølserne i skiver og steg dem sprøde på en pande i lidt olie.  
  • 5 Kom de stegte pølser i gryderetten og kog forsigtigt igennem.  
  • 6 Tilsæt evt. lidt mere mælk eller vand, hvis saucen er blevet for tyk.  
  • 7 Smag til med æblecidereddike, salt og peber.  
  • 8 Server med et drys hakket purløg.
  • {{recipeDoneText}} Svensk pølseret

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier