Surmælksprodukt med mysli og frisk frugt

Surmælksprodukt med mysli og frisk frugt

Vær 'overskudsagtig' og lav din egen mysli og nyd den sammen med frugt og yoghurt.
Fravælg de kæder du ikke vil se tilbud fra
Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Sådan gør du

  • 1 Skyl frugterne og skær dem i tern
  • 2 Hæld surmælksprodukt i en skål
  • 3 Drys med mysli og frisk frugt i tern
  • 4 Hjemmelavet mysli: Vask hænder
  • 5 Læg havregryn, græskarkerner og sesamfrø på en kold stegepande
  • 6 Tænd for blusset og rist ved svag varme, til gryn, kerner og frø er let gyldne
  • 7 Lad blandingen køle af
  • 8 Skær abrikoser i stykker på størrelse med rosiner
  • 9 Bland gryn, kerner, frø, rosiner og abrikoser
  • {{recipeDoneText}} Surmælksprodukt med mysli og frisk frugt

Tip

Lav en stor portion hjemmelavet mysli og opbevar den i et tætsluttende glas. Myslien kan holde sig et par uger. Du kan bruge andre typer gryn, kerner, frø eller tørret frugt.

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier