Surmælksprodukt med mysli og frisk frugt

Surmælksprodukt med mysli og frisk frugt

Vær 'overskudsagtig' og lav din egen mysli og nyd den sammen med frugt og yoghurt.
Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Sådan gør du

  • 1 Skyl frugterne og skær dem i tern
  • 2 Hæld surmælksprodukt i en skål
  • 3 Drys med mysli og frisk frugt i tern
  • 4 Hjemmelavet mysli: Vask hænder
  • 5 Læg havregryn, græskarkerner og sesamfrø på en kold stegepande
  • 6 Tænd for blusset og rist ved svag varme, til gryn, kerner og frø er let gyldne
  • 7 Lad blandingen køle af
  • 8 Skær abrikoser i stykker på størrelse med rosiner
  • 9 Bland gryn, kerner, frø, rosiner og abrikoser
  • {{recipeDoneText}} Surmælksprodukt med mysli og frisk frugt

Tip

Lav en stor portion hjemmelavet mysli og opbevar den i et tætsluttende glas. Myslien kan holde sig et par uger. Du kan bruge andre typer gryn, kerner, frø eller tørret frugt.

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier