Suppe med bønner og nudler

Anderledes hønsekødssuppe med ekstra fyld til de kolde efterårsaftener. Serveres med rigeligt, godt brød.  

Sådan gør du

  • 1 Læg bønnerne i vand efter anvisning på posen.
  • 2 Kom kyllingen i en gryde med bouillon, og kog op.
  • 3 Skum for eventuelle urenheder.
  • 4 Lad kyllingen simre under låg i ca 45 minutter, til den er gennemkogt.
  • 5 Si suppen over i en anden gryde, tilføj vand. Der skal være ca 2 l suppe.
  • 6 Kom de udblødte bønner i suppen, kog op, og skum.
  • 7 Skær løg, hvidløg og peberfrugt i mindre stykker, og kom dem i suppen sammen med krydderier.
  • 8 Lad simre, indtil bønnerne er møre, ca 40 minutter.
  • 9 Kom nudlerne i suppen, og lad simre et par minutter, rør rundt, så de fordeler sig.
  • 10 Pil stykker fra kyllingen, og kom dem i suppen.
  • 11

    Server med en fyldt brødkurv.

  • {{recipeDoneText}} Suppe med bønner og nudler

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier